Po tajemných zvířatech je tu další fantastický film, který pracuje s prvky nadpřirozena. Tentokráte budeme sledovat mladého chlapce Jaka, který se dostane do společnosti velmi zajímavých osob, které sice vypadají jako obyčejné děti, ovšem ukrývají velká tajemství.

Jake jednoho dnes objeví tajemné stopy, které mu zanechal jeho milovaný dědeček. Jake se rozhodne tyto stopy sledovat. Stopy jej dovedou až do světa plného tajemství, jiných světů a doby. Dostane se totiž na kouzelné místo, které je známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. A věřte že tyto děti jsou skutečně velmi podivné.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Tajemství se začnou stále více a více prohlubovat v momentě, kdy se Jake začne seznamovat s obyvateli tohoto sirotčince, kterými jsou malé děti s naprosto výjimečnými schopnostmi, které nemají obdoby.Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Zároveň s poznáváním těchto dětí se začne Jake dozvídat o jejich strašlivých nepřátelích, kteří si nepřejí nic jiného, než aby byl tento sirotčinec srovnán se zemí. V tom se jim ovšem Jake bude samozřejmě snažit zachránit, a při své snaze objeví svou vlastní jedinečnost, která mu pomůže ochránit své nové přátele.Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Filmu udělujeme sedm bodů z deseti a to díky skvělému, ovšem dosti předvídatelnému příběhu, který čerpá z velmi prodávané knižní předlohy. Celý film šlape do doby, dokud divák objevuje speciální schopnosti jednotlivých dětí. Poté se však děj trochu zasekne a celý děj již nemá tak velký spád. Záporáci celý děj příliš nevylepšují a vyvrcholení filmu je opět velice předvídatelné.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About The Author

Related Posts