Co si takhle dát horor? Pojďte se s námi podívat na horor, který bude blízký svou tématikou především mladší generaci. Půjde v něm totiž o pranky, které neskončí příliš dobře.

Vypráví příběh několika mladých teenagerů, kteří rádi dělají tzv. pranky, tedy srandičky, při kterých nachytají druhou osobu a vystřelí si z ní. Jejich specializací jsou pránky týkající se telefonování. V praxi to vypadá tak, že zavolají své oběti, vystraší jí k smrti, ale nakonec jí prozradí, že vše byl žertík. Nicméně vše si natáčejí a poté dávají na internet, kde jejich videa sbírají sledovanost.

Děj filmu se odehrává během jedné noci, kdy tato partička popíjí alkohol a čas si zpestřují prováděním těchto pranků, tedy až do chvíle kdy zvolají někomu, komu neměli. Tento dotyčný totiž celou hru obrátí proti nim. Z počátku si to mladíci ani neuvědomují, ale po několikátém telefonátu jim dojde, že se dostali do skutečně velkého problému a jsou vězni svého vlastního vězení.

Onen tajemný telefonát jim totiž nachystal takovou hru, při které nebude koncem prozrazení, že se jedná o nevinný žertík, ale vše skončí mnohem vážněji, a to smrtí. Proč to onen neznámý dotyčný dělá a kdo se vlastně na druhé straně telefonu ukrývá, tak na to se podívejte již vy sami.

První půlhodinka tohoto filmu na vás bude působit spíše jako nepěkná teenagerovská komedie, která nemá s kvalitním hororem příliš mnoho společného, ovšem vše se změní v momentě, kdy telefon na druhé straně zvedne záhadný člověk. V ten moment se film rázem přesune do sféry opravdu kvalitního hororu se skvělou atmosférou a pocitem napětí v každé sekundě. Herecké výkony by mohly být o něco lepší, ovšem i tak se dá film považovat za poměrně zdařilou věc.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About The Author

Related Posts